Din ferieguide til Paris!

ParisGuiden.net

Overnatte på hotell i Paris

De aller fleste som reiser til Paris ønsker en vanlig tradisjonell hotellferie. Veldig ofte kombineres dette med flyreise i reiseselskapets ferdigsydde pakkeløsninger.

Dersom du ønsker å planlegge ferien på egenhånd kan det være en god ide å finne et hotell i ønsket prisklasse og gjerne i eller i nærheten av det området av Paris du har størst interesse for. Få byer i verden har flere hotell å velge mellom og ikke minst i alle kvaliteter og prisklasser. Her finner du både de enkleste og simpleste billighotellene og de dyreste og mest lukseriøse.  Det er vel et sted midt i mellom de fleste havner, der pris, kvalitet og beliggenhet har en fornuftig sammensetning.

Vi vil anbefale på det sterkeste å bestille/reservere hotell på internett før du reiser. Da er du sikker på at "ditt hotell" er klart til deg og du kan sitte hjemme i sofaen og vurdere hoteller opp mot hverandre. Det er mange gode hotellt-jenster på nett hvor du får opp oversikt og kan bestille rom via disse nettstedene. Du får da ofte bedre pris enn om du kontakter hotellet selv.

 


Copyright © 2012. All Rights Reserved.