Din ferieguide til Paris!

ParisGuiden.net

Disneyland Paris

Disneyland Paris, også kalt Eurodisney, er kanskje Europas mest kjente og populære fornøyelsespark. For familier med barn som reiser til Paris er dette garantert reisens høydepunkt.

Parken er bygget rundt det samme konseptet som de populære Dineyland parkene i USA og kopierte dermed en sikker suksess oppskrift. Parkens tema er som det ligger i navnet hentet fra Walt Disney sin animerte verden.

Parken er delt i to hevedtemaer, Disneyland Park og Walt Disney Studio. Disneyland Park er igjen delt i 5 ”verdener” med forskjellige temaer. Walt Disey Studio har mer fokus på å sette gjestene inn i produksjon av filmer og effekter rundt dette.

Parken har hele dagen en rekke show og underholdning av varierende omfang. Det kan derfor lønne seg å planlegge turen i forveien og studere parkkartet slik at du kommer gjennom de attraksjonene du ønsker. Det er selvfølgelig en rekke restaurant og spisetilbud inne i parken som du kan benytte.

Disneyland Paris er parken som inneholder det aller meste og det kan derfor lønne seg å bruke flere dager på parken for å unngå stress.


Copyrighted content. All Rights Reserved.