Din ferieguide til Paris!

ParisGuiden.net

Finn riktig underholdning til flyturen til Paris

Når man skal fly til Paris og gleder seg til ferien, er kanskje det å ha noe spennende å gjøre på flyturen til Paris og hjem igjen ikke akkurat det man tenker på. Men de aller fleste angrer på at de ikke tenkte mer over hva de kunne gjøre på flyturen, fordi de glemmer at man kanskje ikke har Wi-Fi og ikke har tatt med seg noe å lese. Men faktisk er flyturen en av stedene man kan utnytte tiden til noe litt mer spennende enn bare tidsfordriv.

Du kjenner sikkert følelsen. Du har akkurat satt deg på flyet, du er ikke trøtt nok til å kunne sove bort tiden i flyet, og faktisk tar turen litt lenger enn det du kanskje hadde forestilt deg og du har ikke forberedt noe du kan bruke tiden på heller. Ikke helt optimalt, men ikke helt krise heller. Men det hadde vært bedre hvis du hadde hatt noe spennende å drive med. Vi har to skikkelig forslag.

Gjør research på noe du er interessert i

Før du reiser, kan du laste inn alle de sidene som du kommer til å ha behov for når du skal lese deg opp på noe, og når du har gjort det, trenger du bare mobilen eller nettbrettet ditt i flymodus, for å kunne kose deg med det. Hvis du for eksempel vurderer om du skal begynne å investere i aksjer, kan Aksjeskole være noe for deg, og hvis du laster inn sidene på forhånd sånn at de er klare til når du ikke har noe internett.

Du kan lære mye i løpet av bare en kort tid, når du får lov til å sitte og kose deg med det helt uten å bli distrahert av verken meldinger, mail eller medpassasjerer. Uansett hva du velger vil du få noe ut av dette.

Ta med deg en god bok

Det å lese flere bøker er noe vi alle sammen ønsker å gjøre, men det å ha nok tid til å virkelig sette seg inn i en bok og ikke minst få lest nok til at det er umulig å ikke lese videre er ofte problemet. Dette fører til at man ofte har flere bøker liggende som man bare har lest noen få sider i, men aldri kommer igjennom, fordi man kanskje ikke kom i gang ordentlig med boka.

Men en flytur til Paris er lang nok til at man kommer nok inn i en bok til å bli ordentlig fanget av den, og mest sannsynlig bli så grepet at man får lyst til å lese den helt ferdig – kanskje på koselige morgener med en croissant og kaffe på balkongen, og på flyturen hjem selvsagt. Og hvis man først er i gang med å lese, er det mer sannsynlig at man leser enda en bok også!


Copyrighted content. All Rights Reserved.